Profeţiile şi Revelaţiile Sfintei Brigitta de Suedia

Canonizarea Sfintei Brigitta a fost confirmatǎ de Papa Boniface IX şi de Papa Martin V

Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Suntem trei călugări care şi-au dedicat viaţa pentru a-l iubi pe Dumnezeu mai presus de toate, pentru a trăi în castitate, să fim umili şi să răspândim cuvintele lui Isus în toată lumea. Misiunea noastră este să adunăm fraţi şi surori care au bunăvoinţa să călătorească şi să predice Biblia şi aceste Sfinte Revelaţii. Vă rugăm puneţi o legătură paginei noastre de web principale şi spuneţi tuturor prietenilor şi rudelor despre misiunea noastră, căci aceste Revelaţii sunt utile pentru suflet. Dacă sunteţi predicator sperăm şi ne rugăm că veţi predica aceste cuvinte venite de la Duhul Sfânt întregii dumneavoastră congregaţii. De asemenea vă rugăm cu umilinţă pe toţi să faceţi copii a acestor volume şi să le oferiţi gratuit tuturor fraţilor şi surorilor dumneavoastră. Vă rugăm şi să puneţi copii a acestor minunate revelaţii peste tot, pe uşi, copaci şi alte locuri unde acestea pot fi vizibile pentru toţi pentru a salva cât mai multe suflete posibil pentru Domnul nostru Isus Cristos.
Matei 12:30 “Cine nu este cu Mine, este împotriva Mea, şi cine nu strînge cu Mine, risipeşte.”

Căutăm translatori binevoitori care au abilitatea să facă o traducere bună în alte limbi. Căutăm de asemenea pe cineva care poate face o carte audio in mp3. Dorim să avem traducerea în cel puţin 50 de limbi într-o bună zi cu ajutorul dumneavoastră, cititorul. Vă rugăm ajutaţi-ne să găsim mai multe carţi a Revelaţiilor Sfintei Brigitta în alte limbi. Acela sau aceea va fi răsplătit foarte mult de către Domnul nostru ISUS CRISTOS.

Dacă doriţi întradevăr să fiţi salvaţi nu trebuie să vă opriţi din cititul acestor revelaţii venite de la Dumnezeu ci trebuie să citiţi din ele în fiecare zi până în ziua morţii căci diavolul va face tot ce îi stă în putinţă să vă oprească din cititul acestor revelaţii pentru ca astfel să uitaţi de ele şi să cădeţi înapoi în păcat.
Nu uitaţi să faceţi copii a acestor minunate revelaţii pentru ca să le aveţi mereu în mâinile dumneavoastră în cazul în care mai marele dezastre -despre care Sfânta Biblie ne avertizează- vor veni, astfel că nu veţi depinde de faptul că electricitatea trebuie mereu să fie disponibilă.
Această carte este o oglindă în care sufletul îşi poate vedea petele şi poate învăţa ce este plăcut în faţa lui Dumnezeu şi ceea ce este neplăcut. Citiţi această carte din nou şi din nou şi veţi învăţa cum trebuie să iubiţi pe Dumnezeu şi pe aproapele dumneavoastră, să dispreţuiţi ceea ce este pământesc şi trecător, luptând pentru cele veşnice şi dumnezeieşti, răbdând de dragul lui Cristos nenorocirile acestei lumi şi dispreţuind prosperitatea şi ispitele ei, mulţumind lui Dumnezeu în boală, să nu ne mândrim cu sănătatea noastră, să nu devenim îngâmfaţi în bunăstare, nici să nu ne descurajăm în necazuri.

Sfânta Brigitta s-a născut într-o familie nobilă şi înstărită. Trăind în credinţă în conformitate cu Domnul nostru Isus Cristos familia ei a dat o mare parte din avere pentru ridicarea bisericilor şi a mănăstirilor şi de asemeni pentru săraci. La vârsta de 10 ani a trăit o experienţă ce avea să-i influenţeze întreaga viaţa: după o predică despre suferinţele şi moartea lui Isus, mişcată până în adâncul sufletului, intră în cameră şi îngenunchează în faţa unui crucifix; deşi îi este frig, rămâne în rugăciune timp îndelungat şi deodată aude un glas: “Brigitta, priveşte cât de multe răni port pe Trupul Meu!” Înspăimântată, ea întreabă: “Doamne, cine Ţi-a făcut aceasta?” Domnul i-a răspuns “Aceasta au făcut-o toţi cei care Mă dispreţuies şi nesocotesc iubirea Mea!”
La 31 de ani Brigitta rămâne văduvă. După ce rezolvă situaţia de viitor a copiilor săi, Brigitta îmbrăţişează viaţa călugărească, intrând într-o mănăstire lângă Alvestra şi donând restul bunurilor pe care le deţinea, săracilor. Aici au loc primele extaze şi revelaţii, care vor dura până la moarte, şi pe care, din porunca lui Isus, le-a scris în limba maternă; mai târziu au fost traduse în limba latina totalizând opt volume cu titlul: “Revelationes”. Toate profeţiile revelate ei s-au îndeplinit până în ziua de azi şi încă mai sunt câteva care la timpul lor se vor îndeplini.

Vă rugăm faceţi o donaţie pentru a ne ajuta să răspândim Revelaţiile şi Profeţiile Sfintei Brigitta (Birgitta) de Suedia în toată lumea pentru a salva sufletele iubiţilor noştril fraţi şi surori. Avem nevoie de asemenea şi de rugăciunile dumneavoastră!
Pentru a putea atinge acest scop cu ajutorul dumneavoastră avem nevoie de bani pentru a face anunţuri publicitare în diferite reviste creştine şi de asemenea să tipărim cărţi pentru a le vinde în diferite limbi şi multe altele.

Este scris: “Şi oricine va da de băut numai un pahar de apă rece unuia din aceşti micuţi, în numele unui ucenic, adevărat vă spun că nu-şi va pierde răsplata.”

Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră, faceţi o donaţie aici vă rugăm.
Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!

Vă rugăm contactaţi-ne la: click here (Dacă puteţi, scrieţi în engleză vă rugăm.)

 

prophecyfilm.com/romanian